Monday, October 25, 2021
himo

ଶରୀରରେ ହେମୋଗ୍ଲୋବିନର ସ୍ତର ବଢାଇଥାଏ ଏହି ଖାଦ୍ୟ ।

HEALTH

ବନ୍ଧୁଗଣ ନାଶପାତି ହେଉଛି ଏକ ଫଳ ଯାହାକି ଓଦା ପାଗ ସହିତ ଅବସ୍ଥିତ ଯାହା କାଣ୍ଡ ଏବଂ ଆପଲ୍ ପରି ଅପ୍ରାକୃତିକ ଦେଖାଯାଏ। ଏହାର ଖାଲ ଏବଂ ଚର୍ମ ମୋଟା ଏବଂ ଏହା ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ବହୁତ ଉପଯୋଗୀ। ଆଜି ଆମେ ଆପଣଙ୍କୁ ଏହାର ଗୁଣ ସହିତ ପରିଚିତ କରିପାରିବା, ଯାହା ଦ୍ବାରା ଆମେ ଏହାକୁ ପ୍ରାୟ ଅନୁଭବ କରିପାରିବା

ଏବଂ ଆମେ ଆପଣଙ୍କୁ ଏହି ମହତ୍ ସୂଚନା ଦେବାକୁ ଯାଉଛୁ, ଆଶା କରୁଛି ଆପଣ ଏହାକୁ ଭଲଭାବେ ପଢ଼ିବେ ଏବଂ ଏହା ମଧ୍ୟ ଆପଣଙ୍କ ସାଙ୍ଗମାନଙ୍କ ସହିତ ଅଂଶୀଦାର କରିବେ, ଯାହା ବିଷୟରେ ଆମେ ଆପଣଙ୍କୁ କହିବାକୁ ଯାଉଛୁ।ନାଶପାତିରେ ବହୁତ ଲୌହ ଥାଏ, ଯାହା ହେମୋଗ୍ଲୋବିନର ସ୍ତରକୁ ବଢାଇବା ପାଇଁ କାମ କରେ ରକ୍ତହୀନତା ସହିତ ନାଶପାତି ଖାଇବା ଆବଶ୍ୟକ। ନାଶପାତି ଆଣ୍ଟି ଅକ୍ସିଡାଣ୍ଟ ଏବଂ ପୁଷ୍ଟିକର C ଧାରଣ କରିଥାଏ |

himoo

ଯେଉଁ କାରଣରୁ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଯନ୍ତ୍ରର ଉନ୍ନତି ହୁଏ ଏବଂ ଫ୍ରେମ୍ ଅନେକ ରୋଗ ବିରୁଦ୍ଧରେ ଲଢେ। ହାଡ ସହ ଜଡିତ ସମସ୍ୟାରେ ନାଶ ପାତି ଖାଇବା ଅତ୍ୟନ୍ତ ଉପଯୋଗୀ ହୋଇପାରେ। ଏଥିରେ ଏକ ରାସାୟନିକ ବର୍ଣ୍ଣନା ଅଛି ଯାହାକି ବୋରନ୍ କୁହାଯାଏ ଯାହା କ୍ୟାଲସିୟମ୍ ସ୍ତରକୁ ବଜାୟ ରଖିବାରେ ଶକ୍ତିଶାଳୀ।

ଏକା ସାଙ୍ଗରେ, ନାଶପାତି ପ୍ଲମ୍ପ୍ ଚର୍ମକୁ ଚଲାଇଥାଏ ଏବଂ ଅତିରିକ୍ତ ଭାବରେ ଫ୍ରେମକୁ ଶକ୍ତି ଯୋଗାଇଥାଏ। ନାଶପାତି ଏକ ଉତ୍ତମ ପରିମାଣର ଫାଇବର ଧାରଣ କରିଥାଏ। ଫାଇବର ହେତୁ ହଜମ ପ୍ରକ୍ରିୟା ଶକ୍ତିଶାଳୀ ରହିଥାଏ। ଯାହାକୁ ପେକ୍ଟିନ୍ କୁହାଯାଏ
କୋଷ୍ଠକାଠିନ୍ୟ ପାଇଁ ପ୍ରଥମ ଶ୍ରେଣୀ ଚିକିତ୍ସା ମଧ୍ୟରୁ ଅନ୍ୟତମ।

himo

ଆମ ତଥ୍ୟ ଭଲ ଲାଗିଲେ ସେୟାର କରନ୍ତୁ ସାଙ୍ଗ ମାନଙ୍କ ସହ ଏବଂ ମତାମତ ଦେବାକୁ ଅନୁରୋଧ ଜଗନ୍ନାଥଙ୍କ ପାଖରେ ଏତିକି ପାର୍ଥନା ଆପଣଙ୍କୁ ଭଲରେ ରଖନ୍ତୁ ଜୟ ଜଗନ୍ନାଥ l ଖବରକୁ ପୁରା ପଢିଥିବାରୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଭଲ ଲାଗିଲେ ନିଶ୍ଚୟ ତଳେ ଲାଇକ କରିବେ l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *